hotness 0
4c5a6-16687689709819-1920
News

Fortnite Chapter 4 inbound!

Wat weten we tot nu toe?

Gepost door

Vermoedelijk zal Chapter 4 van Fortnite gelanceerd worden binnen enkele dagen. Dus hoog tijd om op te lijsten wat we er van mogen verwachten!

De leaks zijn beperkt gehouden wat betreft nieuwe info over het nieuwe seizoen van Fortnite, maar we weten natuurlijk wel al enkele dingen. De overgang van Chapter 3 naar Chapter 4 zou terug aangekondigd worden via een live event, wat geen verrassing is van Epic Games.

Er is al een einddatum bekend: zaterdag 3 december om 21:00 uur. Dan mogen we de live 'Fracture' verwachten die de kick-off zal geven van het nieuwe seizoen. Uiteraard volgt er wel een downtime, maar de game zou terug beschikbaar moeten zijn ergens in de loop van zondag 4 december.

Een vraag die we allemaal stellen is of er dan ook een nieuwe map komt. Dataminers hebben het antwoord op deze vraag al gevonden ... Ja! Ergens in de files hebben ze gezien dat er een nieuwe "launch option" beschikbaar is, namelijk Asteria. Voorgaande launch options hadden de naam Athena, Apollo en Artemis. Deze verwijzen naar de drie voorgaande battle royale maps van Fortnite. Dus met Asteria kunnen we wel een nieuwe map verwachten. Alhoewel zou het nog kunnen gebeuren dat er wel enkele elementen worden overgenomen van een vorige map.

Naast een nieuwe map zijn er ook nog enkele andere elementen geteased zoals bijvoorbeeld motoren, skateboards, vliegende dieren en een first-person mode. We weten wel nog niet of die effectief voor de Battle Royale zullen zijn of enkel voor de Creative 2.0 toolset.

fortnite-chapter-3-season-4

0 reacties op "Fortnite Chapter 4 inbound!"