hotness 0
Forza Motorsport Cover
News

Forza Motorsport piekt op iets minder dan vijfduizend gelijktijdige spelers

Dat is teleurstellend laag

Gepost door

Forza Motorsport is sinds vorige week te spelen op de Xbox en de PC. Hij is via Game Pass verkrijgbaar, maar kan ook via Steam worden gekocht. Daar lijkt het tot zover tegen te vallen hoeveel spelers de game ook werkelijk spelen, aangezien de hoogst aantal gelijktijdige spelers minder dan vijfduizend waren.

Om te vergelijken met andere games in de serie, is het handig onderstaande afbeelding te bekijken. Deze afbeelding is gemaakt door Game World Observer in een artikel van Evgeny Obedkov.

Forza Motorsport

Met name Forza Horizon 5 heeft het zeer goed gedaan met maximaal 81.100 gelijktijdige spelers.

Wat ook opvalt zijn de hoeveelheid positieve reviews op Steam. Iedere speler kan een stukje tekst achterlaten waarin ze aanbevelen de game te kopen of juist niet. Slechts 42% heeft een postieve review achtergelaten.

De reden waarom nu opeens deze scores zo laag zijn, kan er best wel mee te maken hebben dat er nu meer Game Pass en mogelijk speelt iedereen hem nu daarop. Dit zal echter niet de volledige reden zijn. Het is een vol jaar met heel veel games. Mogelijk besteden de gamers liever hun geld aan andere games.

0 reacties op "Forza Motorsport piekt op iets minder dan vijfduizend gelijktijdige spelers"