hotness 0
News

Gato Roboto komt naar jouw kast

Gepost door

Retro-platformer Gato Roboto zal een gelimiteerde fysieke release krijgen. Deze hebben we ditmaal te danken aan Special Reserve Games, die ons eerder onder andere Carrion, Enter the Gungeon en Trek to Yomi gaf.

Deze gelimiteerde oplage zal bestaan uit de fysieke game met een dubbelzijdige cover voor $ 29.99 en een Reserve Edition met een genummerde oplage, getekend door de devs en met een speciale beschermdoos voor $ 44.99. Hou er bij beide rekening mee dat SRG niet DDP stuurt en dat bij de prijs dus niet enkel verzendkosten komen, maar ook BTW.

Naast de game worden ook drie gelimiteerde Art Prints verkocht. Deze kosten $ 35 per stuk, met dezelfde voetnoot als de games zelf. Reserveringen voor alle vijf de producten begint dinsdag via deze pagina.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door doinksoft, Devolver Digital of Special Reserve Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Gato Roboto komt naar jouw kast"