hotness 0
War Thunder
News

Geniet van de prachtige composities van War Thunder modern military vehicles

Soms wil je ook gewoon wat rust tijdens oorlogsgeweld

Gepost door

Iedereen die weleens War Thunder heeft gespeeld, zal vast weleens denken: "waar komt toch die prachtige muziek vandaan?". Het antwoord is heel simpel. Die muziek is gecomponeerd. En gelukkig zijn ze bij Gajin Entertainment zo gul om deze soundtracks uit te brengen op de bekende streaming platforms.

War Thunder is nogal een hectische game. Het ene moment zit je lekker in jouw tank een broodje te eten en op het andere moment word je helemaal platgebombardeerd door alles wat vliegt, vaart en het landschap verknalt. Gelukkig kun je nu echt even pauze nemen met de soundtracks. Op dit moment zijn er twee nieuwe.

Met War Thunder Original Game Soundtrack Air Forces Vol. 2 ben je even met je hoofd in de wolken. Met prachtige muziek als Airstrike, Fatherland en natuurlijk het altijd bejubelde Frontal Attack kun je even genieten van de mooie momenten in het leven.

Wil je liever wat dichter bij de grond blijven? Dat is geen probleem. Met War Thunder Original Game Soundtrack Ground Forces Vol. 2 hou je de vaste voet aan de grond en kun je lekker onderuitgezakt zitten met een heerlijke kop koffie of een mooi glas wijn, luisterend naar prachtige titels als Steel Rain, Aftermath of The Cas is on the Way.

Degene die het liefst genieten van de zee zullen nog even moeten wachten, maar ook de marine zal in de toekomst zijn eigen soundtrack krijgen.

0 reacties op "Geniet van de prachtige composities van War Thunder modern military vehicles"