Grijp je vrienden en koop samen de Humble New Couch Classics Bundle

Vaak lijkt het alsof de dagen waarop je samen met vrienden op één bank videogames speelde definitief achter ons liggen. Tegenwoordig moet alles online, want dat is veel handiger...maar ook wat minder persoonlijk.

Voor de oude couch co-op-rotten stelde Humble Bundle daarom een speciale bundel samen, vol games die je gezellig met de maten kunt spelen in dezelfde woonkamer. Zoals altijd is die bundel verdeeld in meerdere tiers, beginnende met die van € 1,-. Daarvoor krijg je Door Kickers: Action Squad.

Ben je bereid om dieper in de buidel te tasten? Dan kun je ook proberen het gemiddelde te overtreffen. Op dit moment staat die op € 6,70 en dan krijg je Ultimate Chicken Horse, Nine Parchments en 20XX bovenop eerdergenoemd spel.

Ga je voor de hoofdprijs? Dan moet je € 8,40 paraat hebben. Je krijgt dan de vier spellen die we al benoemden, maar krijgt ook keys voor Wargroove, Lethal League: Blaze en biped. Voor ieder wat wils dus!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle, IGN of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Humble Bundle

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner