hotness 0
News

Haal maar extra ondergoed: Song of Horror is nu op consoles verkrijgbaar

Gepost door

Toen griezelgame Song of Horror oorspronkelijk op Steam verscheen, deed die dat in losse episodes. Fijn voor wie tussendoor even tot rust moest komen, maar minder voor zij die vooral verder wilden spelen. De nieuwe console-versies hebben dit probleem niet.

Op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series komt Song of Horror immers niet in losse stukken, maar enkel als één bebloed stuk om je tanden in te zetten. Dat kan vanaf nu via PSN, maar ongeacht wat de launch trailer zegt nog niet via de Xbox Store. Middels een persbericht mochten we vernemen dat de game daar nog vastzit in het certificatieproces, maar men verwacht dat die horde spoedig zal zijn genomen.

“Elke survival-horror-fan weet dat enkele van de grootste namen in de historie van het genre groot zijn geworden op console, dus Song of Horror naar PlayStation en Xbox brengen was een logische volgende stap na een succesvolle run op PC. We kunnen niet wachten om de reactie van console-spelers te zien eens ze het in hun handen krijgen,” aldus Carlos Grupeli van Protocol Games.

           

0 reacties op "Haal maar extra ondergoed: Song of Horror is nu op consoles verkrijgbaar"