hotness 0
Battlefield 2042 Cover
News

Het nieuwe seizoen van Battlefield 2042 staat om de hoek

Turning Point doet grote beloftes

Gepost door

Het zevende seizoen van Battlefield 2042 zal de naam Turning Point meekrijgen en op 19 maart van start gaan. Zo onthulde DICE eerder vandaag middels een nieuwe trailer.

Een nieuw seizoen is natuurlijk altijd reden voor een feestje, maar in het geval van Turning Point hebben we als we DICE mogen geloven pas echt wat te vieren. In een e-mail aan GameQuarter noemt het dit seizoen immers '' de grootste update voor Battlefield 2042 sinds release''.

Dat dit niet typische marketingpraat is, blijkt wel uit wat we allemaal mogen verwachten van dit seizoen: twee nieuwe maps, een nieuw voertuig, nieuwe wapens, een nieuwe gadget en wat verbeteringen om de game in zijn geheel te verbeteren. Daarnaast is er natuurlijk een nieuwe Battle Pass, welke in een gratis variant komt, maar ook als een Premium-versie met extra cosmetische items.

De belangrijkste toevoeging uit deze lijst, zijn zonder twijfel de nieuwe maps. Haven brengt ons naar de Atacama-woestijn in Chili, waar spelers in een stedelijke setting zullen moeten strijden die is geïnspireerd op klassieke maps als Strike at Karland, Arica Harbor en Amiens. Later zal ook Stadium komen, welke te kiezen is voor Breakthrough, Conquest, Free for All, Rush en Team Deathmatch. Stadium was ooit onderdeel van de Hourglass map, maar nu gemoderniseerd om de geliefde locatie nieuw leven in te blazen.

Om spelers terug te lokken naar Battlefield 2042, is de game van 21 tot 24 maart gratis te spelen op alle platformen. Nieuwe spelers krijgen daarbij alle content van Season 7, om zo een goed begin te krijgen. Kopen ze de game daarna? Dan blijft hun voortgang bewaart. DICE richt zich echter niet enkel op nieuwe spelers, maar hoopt ook oudere spelers terug te lokken. Wie de Year 1 Pass heeft gekocht, maar niet heeft deelgenomen aan de laatste twee seizoenen, krijgt automatisch alle content uit die twee seizoenen. Als dat geen motivatie is om terug te keren, dan weet ik het ook niet meer.

0 reacties op "Het nieuwe seizoen van Battlefield 2042 staat om de hoek"