hotness 0
Two Point Campus - Space Academy Cover
News

Het wordt zowaar nóg zotter op Two Point Campus

Al worden de puns wel cheesy

Gepost door

De scholen die je kon bouwen in Two Point Campus, waren al niet bepaald faciliteiten waar je als serieuze student gebruik van zou willen maken. Een etaleur komt al niet aan de bak, laat staan als je lessen hebt gehad in middeleeuws duelleren.

In Space Academy, de nieuwe uitbreiding voor Two Point Campus, gaan we echter nog verder. Spelers moeten de school voor ruimtevaart nieuw leven in blazen en zo studenten klaarmaken om the great beyond te verkennen, maar ook leergierige studenten van een ander heelal aantrekken.

Nieuwe lessen leren studenten om besluitvaardig te zijn bij het commanderen van hun schip, vechten met energiebatons (hét wapen van aliens) en natuurlijk diplomatieke relaties te onderhouden. Wanneer ze dit allemaal beheersen, mogen ze daadwerkelijk de Aarde verlaten en een nogal naar kaas ruikende ruimterots gaan koloniseren.

Studenten blijven natuurlijk studenten en naast leren zal er daarom flink gefeest gaan worden. Met Space Academy kan een science-fiction convention worden georganiseerd, de kosmische koning van Rock & Roll worden uitgenodigd of zelfs door de ruimte worden gereisd.

De serieuze student heeft hier nog steeds weinig te zoeken, maar de avontuurlijk ingestelde speler kan zo te merken weer zijn lol op van 6 december op de PC, PlayStation en Xbox en 12 december op Nintendo Switch, waar de DLC te koop zal zijn voor € 9,99.

0 reacties op "Het wordt zowaar nóg zotter op Two Point Campus"