hotness 15
Project Warlock II Cover
News

Iedereen mag nu stoeien met de verbeterde versie van Project Warlock II

Wel maar tijdelijk, maar toch

Gepost door

Project Warlock II verblijft op dit moment in Steam Early Access, hetgeen betekent dat men idealiter nog volop aan het spel aan het sleutelen is. En gedurende Steam FPS Fest, kun jij een glimp krijgen van waar ze mee bezig zijn.

Op de Steam-pagina van het spel kun je nu immers een Playtest vinden, waarmee je toegang krijgt tot tot de Reworked-versie van het spel. Dit is een aankomende update die wapens, magie en skills op de schop gooit om beter gebalanceerd en vooral veel leuker te zijn. Zo kun je alvast zien of je dat voor de volledige titel interessant zou vinden en dus eventueel het spel zou willen kopen.

Is het antwoord daarop ja? Dan kun je ook nog profiteren van 33% korting, welke de prijs van € 15,99 verlaagt naar € 10,71.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Iedereen mag nu stoeien met de verbeterde versie van Project Warlock II"