hotness 0
News

In Demonschool is school letterlijk een hel

Gepost door

Als tieners vonden de meeste van ons naar school gaan een van de meest verschrikkelijke dingen die er was. Maar tenzij je een hele bijzondere jeugd had, was die tijd niet zo zwaar als die van Faye.

Want wanneer zij naar een prestigieuze universiteit gaat, komt ze voortdurend in aanraking met bovennatuurlijke krachten die het gemunt hebben op de mensenwereld. Als de jongste telg van een familie van demonenjagers is Faye gelukkig uitgerust om dit probleem aan te pakken, samen met de nieuwe vrienden die ze op campus maakt.

Destin is de traditionele damage dealer en schaart zich daarmee naast Faye, terwijl ze ondersteund worden door Namako's debuffs en Knute's buffs in combat die zich dan wel onder de tactics-noemer schaart, maar ook de nadruk legt op het maken van combo's. Dit is echter niet de enige hulp die je krijgt, daar je ook gewoon een scholier bent. Ga naar lessen om vaardigheden te ontwikkelen, socialize met je medestudenten en maak zo nieuwe vrienden en bondgenoten, waardoor je beter voorbereid bent eens de volgende aanval komt. En natuurlijk komt er ook romantiek in het spel, waardoor je andere eindes te zien kunt krijgen.

''We wilden een volledige transparante game maken, terwijl er tegelijkertijd mysterie was,'' schrijft Bradon Sheffield, Creative Director bij ontwikkelaar Necrosoft Games. ''Je zult nooit moeten gokken of raden wie wat doet. We hopen dat je het verhaal met je meebracht naar een positieve visie voor de toekomst en over wat mogelijk is als gelijk denkende individuen samenkomen tegen een groter kwaad.''

Wil jij de geheimen van Demonschool ontrafelen? Dan zal je nog even geduld moeten hebben. De game verschijnt pas volgende jaar voor alle relevante platformen, waaronder Verified voor Steam Deck.

0 reacties op "In Demonschool is school letterlijk een hel"