hotness 0
News

Je kunt meer dan genoeg griezelen met de Decades of Horror-bundel van Humble Bundle

Gepost door
op

Als het aankomt op langlopende videogame-horror-series, is er eigenlijk nog maar een die op dit moment relevant is: Resident Evil. En dankzij delen zeven en acht, staat die serie weer volop in de spotlights.

Capcom en Humble hebben daarom samen de Decades of Horror-bundel samengesteld die, ondanks wat de naam doet vermoeden, helemaal vol zit met Resident Evil-spellen. Verwacht dus geen best of met allerlei titels van de afgelopen veertig jaar.

Vind je dan geen probleem? Dan ga je jouw lol ongetwijfeld op kunnen. Je krijgt immers al voor € 1,- maar liefst drie games: Resident Evil, Resident Evil: Relevations en Resident Evil: Revelations 2: Episode 1.

Vind je het niet erg om iets meer te betalen? Dan kun je het gemiddelde van (op dit moment) € 9,80 matchen om ook Resident Evil 0, Resident Evil 5: Gold Edtion en Resident Evil 6, terwijl Revelations 2 wordt vervangen door de Deluxe Edition.

De hoofdprijs kost je een stuk meer. € 29,41 om precies te zijn. Deze voegt de bekende titels toe aan de collectie: Resident Evil 2: Remake, Resident Evil 3: Remake, Resident Evil 4, Resident Evil 7: Biohazard en een coupon voor 50% korting op Resident Evil VIII: Village.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IGN, Humble Bundle of Capcom, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Je kunt meer dan genoeg griezelen met de Decades of Horror-bundel van Humble Bundle"