Kakao Games treedt op als uitgever voor Eternal Return

Eternal Return
TBA
niet beschikbaar
nee
PC

Koreaanse uitgever Kakao Games zal optreden als de uitgever van het eveneens Koreaanse Eternal Return van ontwikkelaar Nimble Neuron. Hiermee kan de game buiten de Aziatische gebieden worden gebracht, waaronder Europa.

Deze MOBA / Battle Royale hybride is reeds speelbaar via Steam en de Microsoft Store, maar zal per 28 oktober onder de vlag van Kakao gaan vallen. ''We heten Nimble Neuron van harte welkom in onze familie en zijn verheugd om te werken en samenwerken met hun getalenteerde team,'' schrijft Kakao Games Europe CEO Min Kim. ''We hebben het gevoel dat Eternal Return een unieke titel is met veel potentieel en zijn blij om deze eerste stappen met Nimble Neuron te zetten om hun game te ondersteunen.''

Een soortgelijk sentiment uit Namseok Kim, de CEO van Nimble Neuron. ''Het is een absoluut genot geweest om met Kakao Games te werken voor onze wereldwijde community van Eternal Return-spelers. Met de hulp van Kakao Games zijn we er zeker van dat de stemmen van spelers van over de hele wereld worden gehoord en we zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat we ze voorzien van de beste game en service mogelijk.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner