King's Bounty II is nu te reserveren, onthult speciale edities

King's Bounty II is nu reserveren in de online stores op PC (Epic Games en Steam), PlayStation en Xbox, evenals via een hoop deelnemende retailers. De eShop van Nintendo zal bovendien spoedig volgen, zo leren we uit een nieuwe trailer en persbericht over de game.

Dat je de game nu kunt reserveren is echter niet het enige nieuws. Zo lieten 1C Entertainment en Koch Media weten dat er maar liefst vier edities van de game zullen komen. De Day One Edition verschijnt zowel digitaal als fysiek en kan worden gezien als de standaard versie. Deze bevat naast het spel een in-game schild, de Elite Guard Premium Pack, Firehand Golems, Houds of War Warhorse en Flaming Eagles. Daarnaast krijg je op PSN ook nog een theme erbij.

De Lord's Edition en Duke's Edition verschijnen enkel digitaal, waarbij de tweede enkel beschikbaar is op PC. Beide bevat een berg DLC, waaronder een Rod of Deception, Frosthammer, Staff of Harmony, Tyrant's Sword, Armor of the Hollow en Heroes & Villains Premium Pack. De Duke's Edition voegt daar echter nog een digital artbook en OST bij.

De King Collector's Edition is waar het interessant wordt. Deze versie krijg je enkel in de winkel, daar het met fysieke goodies komt. Hieronder bevinden zich de standaard poster, artbook en soundtrack, maar ook een replica van de in-game kroon.

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner