hotness 0
LOOP HERO Cover
News

LOOP HERO keert terug naar Special Reserve Games

De tweede kans is echter vermoedelijk ook de laatste

Gepost door

Normaliter wanneer je op websites als Limited Run Games of Red Art Games je kans mist om een specifieke titel te scoren, kun je enkel hopen dat enkele overblijvers daarna naar de store gaan. Doorgaans heb je echter pech en mag je premium prijzen gaan betalen via resellers.

Was de titel waar jij jouw zinnen op gezet had LOOP HERO voor Nintendo Switch? Dan krijg je zowaar een tweede kans! In het teken van SARGE'S SUPER SALE zullen de Reguliere en Reserve Editions van deze game nog een keer worden aangeboden. Zelfs de encyclopedie komt weer in kleine oplage beschikbaar.

Als je dit niet wil missen, kun je het beste 7 februari om 19:00 vrijhouden. Dan gaan de actie live en geldt op is op. Wie echter een exemplaar weet te scoren, kan daarna uitkijken na een snelle ontvangst, daar alles ready to ship is.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Devolver Digital, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "LOOP HERO keert terug naar Special Reserve Games"