hotness 0
News

Lucy Got Problems verschijnt met korting op MangaGamer

Gepost door

Menig fan van visual novels zal reeds bekend zijn met Lucy Got Problems; een pikante game die in september van afgelopen jaar op Steam verscheen. Maar het spijtige feit is dat geen een van hun daadwerkelijk bekend is met het spel. De Steam-release ging namelijk gebukt onder forse censuur die, ondanks beloftes vanuit de ontwikkelaar, nog altijd niet kan worden weggehaald. Er is echter nu een alternatief.

MangaGamer, een van de grootste aanbieders van erotische videogames, heeft het spel namelijk in zijn assortiment opgenomen zonder enige vorm van censuur. Dit betekent dat je het avontuur van succubus Lucy nu kunt beleven zoals het oorspronkelijk bedoeld was. En om dat heugelijke feit te vieren, krijg je nu zelfs korting op het spel. Tot 7 februari betaal je geen $7.95, maar $5.96 voor de game, waarmee je 25% bespaart. Wij zien alleen maar voordelen!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, MangaGamer of Flat Chest Dev, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Lucy Got Problems verschijnt met korting op MangaGamer"