hotness 11
Mad Thunder
News

Mad Thunder is voor iedereen die War Thunder in een toekomstig jasje wil stoppen

Het lijkt erg op de wereld van Mad Max

Gepost door

Gajin Entertainment is vooral bekend door War Thunder, waar je oorlog tegen elkaar aan het voeren bent in allerlei soorten voertuigen die echt bestaan. Mad Thunder is hetzelfde, maar dan speelt het zich af in een toekomst waarin de techniek behoorlijk is teruggekeerd naar de basis. Het gevolg? Het heeft iets weg van Mad Max.

In Mad Thunder gaat het niet goed met de wereld. Een wereldwijde catastrofe is onvermijdelijk en in de jaren daarop droogt de wereld op. Het gevolg is dat we bijna teruggaan in de tijd. Oorlogen worden uitgevochten met ouderwetse gepantserde wagens met groot geschut. Tanks en bepantserde wagens met op de meest idiote plekken kanonnen zullen het tegen elkaar opnemen in een steeds grotere woestijn.

De wereld zal steeds meer verscheurd worden door gangs en diegene die niet bij een gemilitariseerde groep horen zullen dit alleen proberen. Het enige dat ze nog gaan doen is vechten voor de kostbare grondstoffen die zo hard nodig zijn om voertuigen te maken en te laten rijden. Dit betekent dat geweld gerarandeerd wordt.

Mad Thunder gaat over deze toekomst en jij speelt tegen anderen in voertuigen. De game is nu in beta test tot 22 april. Wanneer hij definitief van release wordt voorzien is nog niet bekend. De game zal uitkomen op de populaire platformen.

0 reacties op "Mad Thunder is voor iedereen die War Thunder in een toekomstig jasje wil stoppen"