hotness 0
News

Mei laat ons meer Duitsers doden met de release van Sniper Elite 5

Gepost door

Sniper Elite 5 zal op 26 mei naar PC via Steam, Epic Games en de Windows Store, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series en Xbox Game Pass komen. Zo heeft Rebellion Software onthuld met een nieuwe trailer van het spel.

Het nieuwste deel in de uiterst succesvolle serie brengt ons naar het einde van de Tweede Wereldoorlog. De Nazi's verliezen snel terrein en proberen wanhopig het tij te keren. De hoop is daarbij gevestigd op een plan dat Operation Kraken wordt genoemd en waar elite-schutter Karl Fairburne lucht van krijgt.

In zijn schoenen moet je achter de vijandelijke linies zien te geraken, informatie verzamelen, Operation Kraken een halt toe roepen ondertussen zo veel mogelijk moffen trakteren op een warme portie lood tussen de ogen.

Met de onthulling van de release date, kan Sniper Elite 5 vanaf nu worden gereserveerd. Zij die de game pre-orderen krijgen een nieuwe missie voor de Target Führer-campaign, een verhaal dat over verschillende games wordt verteld. Spelers gaan hierin naar Berghof, Hitlers zwaarbewaakte persoonlijke stulpje in de Beierse Alpen. Een missie die net iets makkelijker te voltooien is met de P.1938 Suppressed Pistol, de andere pre-order bonus.

Wie reserveert heeft overigens meer opties dan de reguliere versies. Er komt ook een Deluxe Edition. Deze bevat naast het spel de Season Pass, die twee missies, twee weapon skin packs, twee character skin packs en zes weapon packs toevoegt na release.

0 reacties op "Mei laat ons meer Duitsers doden met de release van Sniper Elite 5"