hotness 0
Merge Games
News

Merge Games lanceert vijf nieuwe producten op Black Friday

Heb jij ze meegepakt?

Gepost door

Black Friday is een dag voor koopjes. Om aankopen die je om wat voor reden dan ook hebt uitgesteld, alsnog snel mee te pakken, al leidt dat ook tot veel impulsaankopen.

Vermoedelijk is dit waar uitgever Merge Games op heeft gerekend, want het heeft de gelegenheid aangegrepen om uitgerekend op die dag niet één of twee, maar vijf games van een fysieke release te voorzien. Op storefronts in zowel Europa als Amerika doken gisteren Aragami 2, Horse Club Adventures 2: Hazelwood Stories, Kids vs Parents en Winter Games 2023 op voor Nintendo Switch, met een aanvullende Signature Edition voor de eerste beschikbaar op de gelijknamige site. Daarnaast is Mediaval Dynasty ook fysiek uitgebracht voor Xbox Series en PlayStation 5.

Of deze gewaagde zet positief uitpakt durven wij niet te zeggen, maar benieuwd zijn we wel.

[Update]Na het publiceren van dit nieuwsbericht mochten wij vernemen dat Merge niet vier maar vijf releases heeft uitgebracht op Black Friday. Omdat ze op de vijfde echter niet de enige uitgever waren, was dit persbericht niet tegelijkertijd met de andere binnengekomen. Bovengenoemd bericht is aangepast om deze nieuwe informatie te reflecteren.

0 reacties op "Merge Games lanceert vijf nieuwe producten op Black Friday"