hotness 0
Puzzle Bobble Everybubble!
News

Met Puzzle Bobble Everybubble! krijg je in ieder geval genoeg levels

Meer dan 270 stages zijn er voor jou om op te lossen

Gepost door

Nog maar vijf weken en dan kunnen de fans van de lieve draakjes Bub en Bob weer helemaal los gaan. En deze keer is het meer dan ooit tevoeren. Dit heeft vooral te maken met de hoeveelheid stages die er beschikbaar worden gesteld.

Wanneer je in Puzzle Bobble Everybubble! een stage volledig oplost binnen bepaalde voorwaarden, komt er een speciale EX-stage uit. Dit zijn extra moeilijke levels die zelfs de meest hardcore Puzzle Bobble spelers zal doen sidderen van angst. Op deze manier kun je ook personages vrijspelen die je kunt gebruiken tijdens Battle-mode. Met deze modus kun je het opnemen tegen andere spelers.

De story mode en EX-stages zorgen voor een flinke stapel levels, maar het is dan nog niet volledig. Ook is er de Baron's Tower en zijn er verschillende stage-varianten die afhankelijke zijn van de hoeveelheid spelers waarmee je speelt. Alles bij elkaar opgeteld praat je over honderden levels.

Afgelopen vrijdag is er een video uitgebracht op YouTube waarin de ontwikkelaars samen met Bub gameplay-beelden laten zien van en EX stage. De video is volledig in het Japans, maar bevat Engelse ondertiteling.

0 reacties op "Met Puzzle Bobble Everybubble! krijg je in ieder geval genoeg levels"