hotness 0
News

Modder brengt magie naar de wereld van Valheim

Gepost door

Als je vandaag de dag nog niet hebt gehoord van Valheim, dan heb je waarschijnlijk onder een steen gelegen. De game wordt ontwikkeld door een team van vijf mensen en is al meer dan zes miljoen keer verkocht. Een grote userbase zorgt ervoor dat er veel modders zijn die het spel een beetje naar hun eigen hand willen zetten, zo ook modder makzimus.

Met de mod Skyheim lijkt het vleugje magie van The Elder Scrolls V: Skyrim te worden geïmplementeerd in Valheim. Door de mod te installeren kun je namelijk spells leren. Dit doe je door rune stones te maken die te ontwikkelen zijn met ingrediënten die eindbazen laten vallen. Soms zul je een eindbaas vaker moeten verslaan om alle spullen bij elkaar te krijgen. De spells variëren van fire balls tot het creëren van een lichtbron.  Doormiddel van een mana bar kun je niet onbeperkt de spreuken uit je mouw schudden. Ook zul je moeten levelen om spells effectiever te maken.

De meest gevraagd spell lijkt tot nu toe het tot leven wekken van je teamgenoten te zijn, maar hier heeft de ontwikkelaar van de mod nog geen gehoor aan gegeven.

0 reacties op "Modder brengt magie naar de wereld van Valheim"