Monster Harvest wordt wederom naar achteren geschoven

Monster Harvest
19/08/2021
Construction and management
nee
PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One

Na twee maanden geleden uitgesteld te zijn naar volgende maand is er wederom slecht nieuws voor farming sim Monster Harvest. De game gaat de beoogde release date in juli niet halen.

Men mikt nu op 19 augustus en wil de zes weken extra gebruiken om de game verder te polijsten, zo laten Maple Powered Games en Merge Games weten in een gezamenlijke verklaring. Tevens zullen in deze periode extra talen geĂŻmplementeerd worden.

''Uitstel is verschrikkelijk; het spijt ons dat we onze vrienden en fans teleur moeten stellen, echter willen we er zeker van zijn dat we Monster Harvest lanceren in de best mogelijke staat, zodat onze gehele community ervan kan genieten,'' verklaart Maple Power Games mede-eigenaar Kerry Vandenberg. ''We realiseerden ons hoe belangrijk het is om hoge kwaliteits ondersteuning te bieden voor zoveel mogelijk regio's als mogelijk vanaf de eerste dag, zelfs als dat betekent dat we onze release met iets meer dan een maand naar achteren moeten schuiven. We verschepen de game 19 augustus, zonder verder uitstel en het zal het waard zijn als jullie zien wat we in petto hebben.''

Grote woorden. Wij zijn benieuwd.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner