hotness 0
moss-book-2-oculus-quest
News

Moss: Book 2 is de GOTY van de VR Awards 2022

Het dappere muisje is terug!

Gepost door

Na het succes van Moss kon videogame developer Polyarc niet anders dan een sequel maken van deze fantastische VR game. Wat Polyarc niet had gedacht, is dat het hiermee ook de hoofdprijs zou kapen van Game of the Year op de VR Awards 2022.

De concurrentie was hoog op de VR Awards van 2022. Moss: Book II heeft maar liefst 12 andere finalisten ingepakt, waaronder Zenith: The Last City, Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Last Call, en zelfs Resident Evil 4 die vorig jaar nog de titel pakte van beste VR/AR game van de Game Awards 2021.

Moss: Book II is een singleplayer avonturen- en puzzelgame speciaal gemaakt voor VR die het verhaal vertelt van de dappere muis Quill. Zij heeft als doel de wereld te redden van gewelddadige, snode machten genaamd de Arcane die maar één doel hebben, namelijk alles kapot maken. Dat kunnen ze pas doen eens ze het Glas kunnen stelen van Quill. Ze heeft echter een plan om de orde en vrede terug te herstellen in Moss. Helaas kan ze dat niet alleen, dus zoekt ze nog een partner om haar te helpen!

Het spel zit vol met prachtige locaties, gevaarlijke terreinen en uitdagende puzzels. Dus ga jij de uitdaging aan om samen met Quill de wereld te redden?

0 reacties op "Moss: Book 2 is de GOTY van de VR Awards 2022"