MotionScan technologie van L.A. Noire mogelijk naar GTA V

L.A. Noire
17/05/2011
Adventure
nee
PlayStation 3, Xbox 360

L.A. Noire staat vooral bekend voor zijn grensverleggende MotionScan technologie. Volgens Team Bondi zou Rockstar Games overwegen om die technologie aan te wenden voor de volgende GTA.

L.A. Noire kreeg onlangs de hoogste score die GameQuarter ooit uitgedeeld heeft: 99%. De game zit boordevol innovatie, en niet in het minst op het gebied van gelaatsuitdrukkingen. De MotionScan technologie die daarachter zit heeft grote ogen opgeworpen (net als voor de personages in de game). Volgens Brendan McNamara, de grote baas van Team Bondi, zou Rockstar Games geïnteresseerd zijn om de technologie te gebruiken voor GTA V.

Dat zou de game een nieuwe dimensie kunnen verlenen, maar de vraag blijft in hoeverre die interesse in de praktijk gebracht zal worden. Er heerst namelijk onenigheid tussen Rockstar Games en Team Bondi. Aantijgingen van o.a. onmenselijke werkomstandigheden onder McNamara noopten Rockstar Games tot de commentaar dat ze "nooit meer met Team Bondi zouden samenwerken". Misschien kan MotionScan de plooien gladstrijken.

 

Bron: Game Informer

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner