hotness 0
My Life as a Cult Leader Cover
News

My Life as a Cult Leader is nu beschikbaar

En je kunt er nog op besparen ook!

Gepost door

De meeste games die onder de naam van Kagura Games worden uitbracht, zijn gemaakt in RPGmaker. Op zeldzame momenten brengt het bedrijf echter ook andere titels uit, hetgeen dan direct opvalt.

Dit is ook het geval bij My Life as a Cult Leader, een visual novel van ontwikkelaar Orcsoft. Dat is echter niet de enige reden waarom deze game specifiek in het oog springt.

Normaal gesproken worden titels van Kagura Games op zowel hun eigen storefront als op Steam aangeboden, met enkel verschillen in functionaliteiten tussen de platformen. Niet bij deze release, want hier zit ook een verschil in de prijs. Op Steam kost de game € 14,79, terwijl je op Kagura voor € 10,79 klaar bent. Dit is wel voor je de launch-korting die nu loopt eraf haalt, die de prijzen reduceert tot respectievelijk € 13,31 en € 9,71.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponsord door Kagura Games, Orcsoft of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "My Life as a Cult Leader is nu beschikbaar"