NACON kondigt een vervolg op Greedfall aan

Uitgever NACON, bekend van onder andere Werewolf: The Apocalypse en Vampire: The Masquerade, heeft aangekondigd dat het als uitgever zal optreden voor een tweede Greedfall, welke de subtitel The Dying World zal dragen.

"We vinden het geweldig om GreedFall 2, de nieuwe game van Spiders, nu te kunnen onthullen", zegt Alain Falc, CEO van NACON. "Vele fans van over de hele wereld smeekten om dit vervolg, en daarom geven we met heel veel plezier deze nieuwe game uit, in de overtuiging dat de fans er weer van zullen smullen. We hopen hiermee ook nieuwe spelers te bereiken en richten ons daarbij op alle fans van role-playing games, geweldige verhalen, actie en fantasy.”

"Terwijl we werkten aan Steelrising, is onze liefde voor het GreedFall-universum nooit vervaagd. Daarom vinden we het geweldig om nu naar dit universum terug te keren,” zegt Jehanne Rousseau, oprichter en directeur van de studio Spiders. "In dit nieuwe hoofdstuk kunnen spelers het oude continent verkennen, met grotere en meer diverse omgevingen. Onderweg zullen ze nieuwe metgezellen en facties ontmoeten, en onvergetelijke avonturen beleven."

Dit oude continent mag je zien door de ogen van een lid van de Teer Fradee-stam. Drie jaar voor aanvang van de eerste Greedfall word je ontvoerd door kolonisten en meegenomen naar Gacane. Hier zal je moeten manouevreren tussen politieke spelletjes, een dodelijk plaag en een vernietigende oorlog om jouw vrijheid en leven terug te krijgen. Gebruik alle tools die je tot jouw beschikking hebt, waaronder diplomatie, geweld en connecties, om één man die alles bedreigt een halt toe te roepen.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner