hotness 0
news

NARAKA: BLADEPOINT viert zijn eerste jaar met een nieuwe modus en een nieuwe map

Gepost door
op

Het is bijna een jaar geleden sinds de release van NARAKA: BLADEPOINT. Deze action-adventure battle royale game van 24 Entertainment heeft, om dit te vieren, een aantal nieuwe features toegevoegd aan de game. In Showdown neem je het op tegen hordes tegenstanders met je vrienden. In de nieuwe map Holoroth, die op 19 augustus verschijnt, moet jij laten zien dat jij de beste bent in de zinderende battle royale-actie die we gewend zijn van deze game.

De belangrijkste toevoeging is de nieuwe game-modus Showdown. In deze modus zullen drie spelers een serie van uitdagingen moeten ondergaan in twee delen. In het eerste deel is het vooral vechten tegen grote groepen vijanden door de map en het tweede deel is een intense boss battle, waarbij alle drie de spelers al hun abilities moeten beheersen om deze te verslaan. De modus zal beschikbaar zijn als gratis update op de Xbox Series X|S en op de PC. Tijdens deze modus krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit vier helden die, zoals je wel kunt verwachten, allemaal hun eigen kwaliteiten hebben.

Holoroth is de nieuwe map waar je kunt vechten tot het laatste personage overblijft. Van een onvergeeflijke woestijn tot ijskoude bevroren gebieden, deze map heeft het allemaal. Het weer is dynamisch en verschilt dus bij iedere pot en er zijn nieuwe interactieve objecten en vallen waar je gebruik van kunt maken om de tegenstander te verslaan.

0 reacties op "NARAKA: BLADEPOINT viert zijn eerste jaar met een nieuwe modus en een nieuwe map"