hotness 0
News

Nieuwe map The Outpost onthuld voor Hood: Outlaws & Legends

Gepost door

Ontwikkelaar Focus Home Interactive heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarin ze de map The Outpost uit de doeken doen voor hun game Hood: Outlaws & Legends. Het lijkt een grimmige map te worden op een plek waar de nodige tol wordt geĆ«ist wanneer voorbijgangers willen passeren. Dat betekent dus automatisch dat er het nodige geld te verdienen is wanneer je als dief een kijkje wilt nemen.

In de trailer wordt verteld dat er een outpost in Barnsdale is gebouwd door de staat, om zo dus geld te innen van handelaren en voorbijgangers. Deze outpost is echter nog niet volledig af, waardoor gedeeltes van de buitenmuren nog van gebrekkige houten palissades zijn gemaakt. Hier liggen dus de mogelijkheden. Uiteindelijk, wanneer de extraction fase is aangebroken, moet er gekozen worden tussen een bombastische uitval over de brug of een teruggetrokken tactiek op de sniperplekken.

Hood: Outlaws & Legends is via een pre-order vanaf 7 mei te spelen voor de PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. Wacht je liever wat langer, dan kun je het spel in ieder geval vanaf 10 mei overal kopen.

0 reacties op "Nieuwe map The Outpost onthuld voor Hood: Outlaws & Legends"