hotness 0
Overwatch 2 Cover
News

Nieuwe Overwatch 2 map zou wel eens onderwater kunnen gaan

Sterker nog: het lijkt half bevestigd

Gepost door

Een nieuwe map voor Overwatch 2 gaat ons mogelijk meenemen naar onder het wateroppervlak. Zo blijkt uit hints die hier en daar gedropt zijn en zijn verzameld door Twitteraar OverwatchNaeri.

In de Tweet zet ze drie verschillende hints naast elkaar, die doen vermoeden dat een volgende locatie een nat pak met zich meebrengt. Allereerst is er het feit dat Midtown en Esperança beiden verwijzen naar ''Atlantic Arcology'', een term die te opvallend lijkt om puur als flavour text te dienen. Daarnaast is er Galapagos, een map die niet in de game zit, maar wel werd getoond in vroeg artwork. Beiden zijn opvallende details, maar ook onderwater betekent rook niet altijd vuur, zelfs al is dit wel hoe Overwatch nieuwe content met regelmaat teaset voor de onthulling.

Wat voor velen echter doorslaggevend is, is een aanvulling van Twitter-gebruiker Tresvsss, die mededeelde dat in 2021 het officiële Twitter-account van Overwatch een afbeelding plaatste van held Wrecking Ball in een onderwater setting. Een setting die, vooralsnog, in geen van beide Overwatches zit. Wij adviseren dus alvast zwemles te nemen.

0 reacties op "Nieuwe Overwatch 2 map zou wel eens onderwater kunnen gaan"