hotness 0
News

Nieuwe uitbreiding voor Jurassic World: Evolution 2 maakt de game aanzienlijk groter

Gepost door

10 juni verschijnt Dominion, de derde Jurasic World-film, in bioscopen. Een tie-in van de videogame gebaseerd op de franchise kon dus niet missen.

Dominion Biosyn Expansion, zoals de uitbreiding zal gaan heten, verschijnt vier dagen na de film en haalt daar flink wat mosterd. Zo zal Campbell Scott Lewis Dodgson gaan vertolken in een nieuwe campaign die je dwingt om nieuwe faciliteiten te bouwen in een hectische omgeving. Daarbij heb je voor het eerst de kans om de Therizinosaurus, een indrukwekkende ogende gevederde carnivoor, de Pyrorapter, vernoemd naar vuur vanwege de bosbranden waarin de eerste fossielen werden gevonden, de Dimetrodon, een reptiel dat de dinosauriërs voorging, en de Quetzalcoatlus, een gigantische vliegende jager, aan jouw park toe te voegen.

Gebaseerd op Dominion, kunnen bestaande inwoners ook een nieuw uiterlijk krijgen. Hierbij kun je denken aan nieuwe kleurtjes en varianten die we in de film zien, maar ook de T-rex vol littekens die daarin een prominente rol spelt.

Nieuw is ook de Chaos Theory mode, waarin je écht in gebeurtenissen van de film wordt geplaatst en wanhopig moet proberen de beesten ergens neer te zetten waar ze veilig zijn en wij als mensen tegen ze beschermd worden.

Wie geen geld paraat heeft om Dominion Biosyn te kopen, mag evengoed de datum in het achterhoofd houden. Op dezelfde dag verschijnt namelijk ook een gratis update die nieuwe mechanics toevoegt, waaronder een manier om beesten te verhuizen zonder ze te verdoven, evenals nieuwe Challenge mode levels met de Chaos Theory map.

0 reacties op "Nieuwe uitbreiding voor Jurassic World: Evolution 2 maakt de game aanzienlijk groter"