hotness 0
news

Nieuwe verhaal Binary Star Falling into Darkness hangt samen met het origineel

Gepost door
op

We weten al enkele maanden dat Binary Star Falling into Darkness, een game gebaseerd op de Mady in Abyss-franchise, twee verhalen zal gaan bevatten wanneer het volgende maand verschijnt. Een die de gebeurtenissen van de anime volgt en een die speciaal voor het spel is geschreven.

Hoe en óf die twee verhalen zouden samenkomen wisten we echter nog niet, tot we zojuist een persbericht ontvingen van Spike Chunsoft. Daarin legt de uitgever uit dat het originele verhaal je laat leren van de Cave Raiders die verblijven in het weeshuis dat we reeds kennen. Dit betekent dat je direct een connectie hebt met de hoofdserie. Die gaat echter verder.

Gedurende jouw reis zal je Riko en Reg tegenkomen, wiens queeste is begonnen voor die jouwe. Daarnaast zul je bekende locaties uit hun verhaal bezoeken, zoals het Seeker Camp en de basis in de vijfde laag. Ook zul je White Whistles als Ozen en Bondrewd ontmoeten.

In tegenstelling tot Riko, heeft jouw karakter niet de enorme drang om de bodem van de Abyss te bereiken. In plaats daarvan in het doel ditmaal om een Notebook met informatie te vullen. Dit doe je door voorwerpen te vinden, spreken met andere Cave Raiders en monsters te bestuderen. Dat laatste is vooral gevaarlijk, daar je soms behoorlijk dichtbij moet komen om dat te kunnen doen. Maar wat is niet gevaarlijk in deze wereld?

0 reacties op "Nieuwe verhaal Binary Star Falling into Darkness hangt samen met het origineel"