hotness 0
Disgaea 7: Vows of the Virtueless Cover
News

NIS brengt Disgaea 7: Vows of the Virtueless naar het Westen

Ditmaal gaan we naar een Japanse hel

Gepost door

Daar de game in Japan reeds te koop is, was de onthulling van een zevende Disgaea-titel gedurende de NIS Anniversary stream gisteravond niet bepaald een verrassing. Maar dat was ook niet het nieuws. Het nieuws was dat de game onderweg is naar het Westen.

Helaas legt het die reis te voet af ofzo, want hier zullen we nog tot de herfst moeten wachten voor we aan de slag mogen met Disgaea 7, die de subtitel Vows of the Virtueless heeft gekregen. Hierin dalen we af naar de Netherworld Hinomoto, die geïnspireerd is op Japan. Pirilika, een rijke jongedame met een serieuze obsessie met Bushido, huurt daarom een krijger genaamd Fuji in om deze plek te verkennen.

Dit duo zal op hun reis meer doen dan een beetje rondkijken, daar Fuji heeft nagelaten om de kleine letters te lezen van zijn arbeidsovereenkomst. En dus zal er weer heel wat gevochten moeten worden met de combat mechanics die zo typerend zijn voor de serie. De trailer toont ons bijvoorbeeld dat we weer karakters gaan gooien en er flink gecountered mag worden. Ook auto-battle keert terug is reeds bevestigd.

Maar natuurlijk willen we ook iets nieuws. In deze game komt dat in de vorm van Jumbification, een fenomeen waarbij een unit gigantisch wordt en welke is geïnspireerd door de kaiju-films van weleer, Item Reincarnation, wiens naam eigenlijk voor zich spreekt, online PvP en een Hell Mode voor wie een echte uitdaging wil.

Dit en meer verschijnt op Switch, PS4, PS5 en PC.

0 reacties op "NIS brengt Disgaea 7: Vows of the Virtueless naar het Westen"