hotness 0
News

Ontdek wie je wil zijn met The Sims en Bretman Rock

Gepost door

Maxis en Electronic Arts hebben de handen ineengeslagen met influencer Bretman Rock voor een nieuwe Vind Jezelf-campagne rondom zelfontdekking.

Wie Bretman kent, weet dat hij draait om jezelf uiten. Als een publiek figuur met ruim 50 miljoen volgers, een beauty influencer en een openlijke homoseksuele man is dat iets waar hij ongetwijfeld vaak mee heeft moeten worstelen. En naar eigen zeggen helpt The Sims hem daar al jaren mee.

"Ik speel De Sims al van jongs af aan, en ik vind het geweldig om samen te werken met het merk om iedereen aan te moedigen de vele kanten van zichzelf te ontdekken en vieren", aldus Bretman Rock. "In De Sims kan ik talloze versies van mezelf uitproberen in een wereld zonder grenzen en vooroordelen, en ik wil dat alle anderen voelen hoe bevrijdend en adembenemend dat is. Wees wie je wil zijn, ga uit met wie je wil, kleed je zoals je wil.”

"De Sims blijft een platform creëren voor spelers om zonder grenzen te creëren en verkennen", aldus Julia Victor, Senior Director, Head of Brand, voor De Sims. "Bretman Rock pleit ervoor dat iedereen trouw is aan zichzelf. Samen hopen we spelers aan te moedigen die chaos naar volwassenheid te vieren: met allesbepalende momenten en nieuwe kansen om de vele verschillende kanten van zichzelf te ontdekken, zowel in De Sims als in het echte leven."

Dit aspect van zelfontdekking en -ontplooiing komt ook naar voren in een korte trailer voor deze campagne, waarin Bretman alle vier de rollen vertolkt van een tienermeisje én -jongen, een ouder op leeftijd en...een astronaut? Deze vier karakters, evenals een kok, zullen ook terugkomen in een serie video's die gedurende de campagne nog zullen verschijnen. Daarnaast worden mensen aangemoedigd om op TikTok hun #SimSelves te vinden met een speciaal filter dat aan de hashtag gekoppeld zit. Hiermee kun je jezelf bijvoorbeeld een Mermaidcore of Pastel Goth look geven via augmented reality. En als daar iets bij zit wat bevalt, zullen verdere effecten opduiken bij de ''onthulling''.

           

0 reacties op "Ontdek wie je wil zijn met The Sims en Bretman Rock"