hotness 0
Shardpunk: Verminfall Cover
News

Op 13 april is het tijd om ongedierte te verdelgen

Shardpunk: Verminfall lanceert op Steam en Good Old Games

Gepost door

Eenieder die op zichzelf woont zal weten dat er weinig vervelender is dan ongedierte. Mieren, zilvervisjes, spinnen en muggen zijn echter lang niet zo erg als ratten.

Dat het altijd erger kan bewijst Shardpunk: Verminfall, een game waarin ratten niet enkel gigantisch zijn geworden door mutaties, maar ook nog wapens kunnen hanteren. En dat terwijl ze zich net zo snel voortplanten als toen ze nog klein en discutabel schattig waren.

Hoe zwaar het kan zijn om onder deze omstandigheden te overleven, kun je vanaf volgende maand ontdekken. Retrovibe Games heeft namelijk met een nieuwe trailer onthuld dat de game op 13 april zal verschijnen op PC via Steam en Good Old Games.

''Ik ben opgewonden dat ik iedereen kan laten weten dat de game klaar is om te verschijnen op 13 april, 2023,'' schrijft Slawomir Bryk, de enige ontwikkelaar van de game in een e-mail aan GameQuarter. ''Ik heb een hoop tijd, moeite en passie in deze game gestoken en ik kan niet wachten tot spelers de duistere, ruwe wereld van Shardpunk: Verminfall kunnen ervaren.''

0 reacties op "Op 13 april is het tijd om ongedierte te verdelgen"