hotness 0
News

Pak het tactisch aan met de nieuwe bundel van Humble

Gepost door

Met alle verschillende platformen, bundels en storefronts waar je als gamer anno 2022 uit kunt kiezen, is het kopen van games een ware sport geworden. En wie er goed in is, kan een hoop besparen.

Humble Bundle staat daarbij vaak garant voor leuke aanbiedingen, vooral als je naar de bundels kijkt waar ze naar vernoemd zijn. De Humble Tactical Combat Bundle geeft je bijvoorbeeld nu al voor € 1,- Verdun.

Een bundel is echter niet één titel. Zoals meestal het geval is, is deze bundel daarom in drie tiers opgesplitst, waarbij de prijs van de tweede afhangt van wat er gemiddeld betaald is. Op het moment van schrijven kost dit € 9,80, waarvoor je niet enkel Verdun, maar ook Intruder, Brigador: Deluxe Edition, Call to Arms: Basic Edition, Perfect Heist 2 en Sniper Elite V2 Remastered krijgt.

Het kroonjuweel kost je tenslotte € 14,70 en daarvoor krijg je ook nog Sniper Elite 4: Deluxe Edition en Call to Arms: Gates of Hell - Ostfront.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "Pak het tactisch aan met de nieuwe bundel van Humble"