Paul Logan droeg zeldzame Pokémon-kaart rond zijn nek voor boksmatch met Mayweather

Zelfs al heb je helemaal niets met de Paul-broers, dan nog zal het je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan zijn dat Logan zich recentelijk heeft beziggehouden met boksen. Eerst betrad hij de ring om het op te nemen tegen KSI en daarna daagde hij de ongeslagen Mayweather uit.

Een andere hobby die hij afgelopen jaar heeft opgepikt, is het kopen van zeldzame objecten, zoals een 1st Edition Charizard van de Basic Set. Daar legde hij $150.000 voor neer, wat tegenover recentelijke verkopen van een half miljoen klein lijkt, maar wat destijds ongehoord was. En hij heeft de boksmatch aangegrepen om diens waarde te verhogen.

Boksers komen traditioneel op met een hoop bling om, om zo hun status te bevestigen, en doen deze af voor het betreden van de ring. Paul droeg echter zijn Charizard, die in zijn ogen hiermee in waarde is gestegen tot op zijn minst één miljoen dollar. Of dat werkelijk zo is, dat valt te betwisten, want tot iemand het daadwerkelijk ervoor betaalt is deze uitspraak net als de match zelf: meer show dan wat anders.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner