hotness 0
Black Desert Online Cover
News

Pearl Abyss onthult stortvloed aan nieuwe content voor Black Desert

Een nieuwe regio, nieuwe klasse en gratis content updates zijn onderweg

Gepost door

Afgelopen weekend heeft de Koreaanse uitgever en ontwikkelaar Pearl Abyss diens succesvolle MMORPG gevierd met een evenement in Korea en Nederland. Een evenement wat natuurlijk niet voorbij kon gaan zonder de onthulling van nieuwe content.

Het focuspunt van deze reveals was de onthulling van een stel tweelingzussen die ieder hun eigen klasse vertegenwoordigen. Oudere zus Maegu komt enkel naar Black Desert Mobile, terwijl jonger zusje Woosa juist naar PC en consoles komt. Daar zal ze met haar taoist krachten, magie welke de natuur gebruikt, flink kunnen huishouden als we zo de combat trailer zien:

Natuurlijk zit niet iedereen te wachten op een nieuwe klasse om mee te stoeien, maar ook voor zij die tevreden zijn met hun huidige build is er goed nieuws. Land of the Morning Light, een nieuwe in-game regio, gebaseerd op het Joseon Dynasty-tijdperk van Korea, komt ook naar het spel. In dit tijdperk werd Korea blootgesteld aan Westerse mythos en sprookjes, welke zich vermengden met hun eigen cultuur en onder andere Chinese invloeden. Dit resulteert in een unieke regio voor Black Desert, welke vol zit met nieuwe verhalen om te beleven. Denk aan geesten, demonische tijgers en oni, welke al voorbijkomen in de trailer die het gebied introduceert:

Bovenstaande content is puur voor de console en PC, maar zoals gezegd is ook Black Desert Mobile aan bod gekomen. Die krijgt niet enkel Maegu, maar ook diens eigen nieuwe regio genaamd Shahzad. Maegu gebruikt net als haar zusje magie, maar niet vanuit Taoisme. In plaats daarvan gebruikt ze vossenmagie. Hoe nuttig dit is in Shahzad, een woestijdregio met een focus op zeldzame loot en PvP, moet blijken, maar het is wel weer eens wat anders.

Deze woestijn doorkruizen kan net iets makkelijker worden met Diné, het tweede Dream Horse wat je kunt krijgen en slechts een van de kleinere updates die 3 januari wordt toegevoegd, samen met Maegu en Shahzad. Wanneer de updates voor de grote broer uitrollen, is nog niet gespecificeerd.

0 reacties op "Pearl Abyss onthult stortvloed aan nieuwe content voor Black Desert"