PlayStation-bezitters kunnen vanaf morgen gratis aan de slag met Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn
01/03/2017
RPG
nee
PlayStation 4

Update: We merkten uit reacties via onze kanalen dat er enige onduidelijkheid was over deze actie. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een PlayStation Plus-abonnement om te profiteren van deze gratis game. Zolang je maar internet hebt, kun je de game claimen.

Origineel bericht: Morgen is het eindelijk zover! PlayStation 4- en PlayStation 5-bezitters kunnen vanaf dan gratis aan de slag met Horizon: Zero Dawn.

Onder het initiatief ‘Play at Home’ kunnen spelers de game gratis downloaden. Sony riep ‘Play at Home’ in het leven om mensen te motiveren zoveel mogelijk thuis te blijven tijdens de Coronacrisis. Zo maakte Sony halverwege maart bekend dat PlayStation-gamers dit jaar kunnen rekenen op tien gratis games.  Dit aanbod aan games staat los van het aanbod aan games dat PlayStation Plus-leden krijgen.

Horizon: Zero Dawn is ontwikkeld door het Nederlandse Guerilla Games. In de game krijg je de controle over Aloy. Je bevindt je in een post-apocalyptische wereld, waarin de mensheid zich heeft teruggetrokken in primitieve stammen. Je neemt het op tegen de fauna, die bestaat uit grote en kleine gemechaniseerde wezens.

Momenteel werkt Guerilla Games aan de opvolger van Horizon: Zero Dawn, deze opvolger draagt de naam Horizon: Forbidden West. Voor Horizon: Forbidden West is nog geen releasedatum bekend. Maar tot die tijd kun je de wereld van Aloy vast verkennen door Horizon: Zero Dawn gratis toe te voegen aan je PlayStation-bibliotheek. Hiervoor heb je vanaf morgen tot 15 mei de tijd voor. Zodra de game in je bibliotheek zit kun je deze te allen tijde blijven spelen.
 

Bron: PlayStation Blog

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner