hotness 0
Power Chord Cover
News

Power Chord is ready to rock

De game verschijnt eind deze maand

Gepost door

Metal roguelike deck builder Power Chord zal op 26 januari naar Steam komen. Met dat nieuws eindigt de nieuwe trailer die voor de game verschenen is. Ondertussen werkt de studio verder aan een port naar Nintendo Switch.

Het concept van het spel is alsof men een verhaal heeft geschreven aan de hand van metal album covers. Demonen zijn in onze wereld en ze kunnen enkel worden verbannen met de kracht van muziek. Specifiek is een magische gitaar genaamd The Chronocaster, welke tijd en ruimte kan beheersen. En het is aan jouw band om die te claimen en de monsters terug te sturen naar waar ze vandaan komen.

''Rock-muziek en zijn nazaten hebben fans zoveel onvoorstelbare emotionele hoogtepunten gegeven door de decennia's heen en het is constant aan het evolueren om nieuw plezier te geven,'' aldus Art Director Jamie Boylan van Big Blue Bubble. ''In diezelfde geest evolueert Power Chord de roguelike Deck Builder met aanzienlijk meer strategische opties dan diens voor voorvader terwijl het de visuele legende van rock, van demonische accessoires tot opvallende album-cover visuals, viert.''

0 reacties op "Power Chord is ready to rock"