hotness 0
WRC: Generations
News

Race naar de top van de league in WRC: Generations

Scheur alleen óf met vrienden

Gepost door

Een game als FIFA of WRC, welke een echte sport simuleren, zijn beperkt in wat ze kunnen doen. Immers kun je niet bepaald een andere setting gaan verkennen in de ruimte of iets dergelijks.

Waar WRC: Generations zich mee hoopt te onderscheiden van diens voorgangers, is met een nieuwe mode genaamde Leagues. Hierin vechten spelers solo of in teams tegen elkaar om te stijgen in rang en hogere tiers te bereiken, vergelijkbaar met games als League of Legends en Overwatch. In het geval van Generations zijn de tiers Beginner, Junior, Rookie, Professional, Champion en Legend, met op elke laag drie niveaus.

Leagues spelen zich af in seizoenen van tien weken, met daaraan voorafgaand één week kwalificatie. In deze tien weken zijn er dagelijkse en wekelijkse evenementen, welke jouw positie beïnvloeden. Dit zijn bijvoorbeeld korte sessies onder specifieke omstandigheden, zoals met een bepaalde auto in een bepaalde weersomstandigheden bij dagelijkse evenementen en complete rally's voor de wekelijkse roulatie. Al met al is dit dus geen mode welke je af en toe eens opstart. Gelukkig wordt jouw inspanning in ruil daarvoor wel beloond, want de beste drie teams worden aan het eind van elk seizoen vereeuwigd in de hall of game. En dat is best lastig aangezien alle versies van het spel, met uitzondering van Nintendo Switch, deze drie plekken moeten delen.

Het eerste seizoen van leagues begint op 28 november.

0 reacties op "Race naar de top van de league in WRC: Generations"