hotness 0
11307AuFZKrw6DorTNAC3WdWnAKpEx70fOdGFLJgROeERlzQLhhUi7N1ttK_O6tq-_Kp-D9FEbVIJ0btI5-gfeGPN9Ib8vhy
News

Releasedatum Dragon Ball Z: Kakarot new-gen bekendgemaakt

Lekker knokken in de lucht

Gepost door

Het is weer Dragon Ball Z tijd en nu ik het mij zo afvraag, wanneer is dat eigenlijk niet. De bekende uitgever BANDAI NAMCO heeft de releasedatum aangekondigd voor de next-gen-versie van de klassieker Dragon Ball Z: Kakarot en daar een mooie trailer bij toegevoegd.

Dragon Ball Z heeft de oplossing voor mensen die last hebben van hun voeten tijdens het het vele lopen als er gevochten wordt. De oplossing is vele malen gemakkelijker dan verwacht, gewoon lekker in de lucht vechten. Even een keer hard springen en dan zulke bewegingen maken dat je in de lucht blijft. Probeer het maar, dat werkt enorm goed.

In de game zijn deze 'luchtgevechten' een essentieel onderdeel in de gameplay. Maar het is niet alleen gameplay die deze game maakt, het zijn ook de graphics en die hebben een boost gekregen, zodat de game meegaat met de tijd.

De next-gen-versies van Drabon Ball Z: Karakot zijn te koop voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Deze versie komt uit op 13 januari 2023. Dit beloofd niet veel goed, aangezien het vrijdag de dertiende is.

0 reacties op "Releasedatum Dragon Ball Z: Kakarot new-gen bekendgemaakt"