hotness 0
News

Remake van Knights of the Old Republic lijkt on hold gezet

Gepost door
op

Naar verluidt gaat het niet zo lekker met de remake van Star Wars: Knights of the Old Republic. Uitgever Aspyr heeft zowel de Art als Design Director ontslagen en zou nu volgens bronnen overwegen de ontwikkeling ergens anders onder te brengen.

De remake van de klassieke RPG is al drie jaar in ontwikkeling, maar een release date was nog niet in zicht. Wel was een demo klaargemaakt voor Lucasfilm en Sony, maar toen die vorige maand werd getoond, was de ontvangst niet zo goed als gehoopt. Hierop heeft Aspyr eerdergenoemde leads van het ontwikkelteam de laan uit hebben gestuurd, met de mededeling dat de rest van de ontwikkeling onder de loep wordt genomen. Daarbij zou een van de mogelijke acties zijn om de ontwikkeling verder uit handen te geven aan Saber Interactive, die recent nog Evil Dead: The Game lanceerde.

Hoewel de ontslagen een feit zijn, is de rest van de informatie gekomen vanuit interne bronnen. Een korreltje zout is daarom het advies, al lijkt het zeker dat de remake zich zeker niet in rustig vaarwater bevindt.

0 reacties op "Remake van Knights of the Old Republic lijkt on hold gezet"