hotness 0
News

Seizoen 2 van T3 Arena krijgt veel nieuwe content

Gepost door

De mobiele hero shooter T3 Arena van de befaamde ontwikkelstudio TapTap is overgegaan naar zijn tweede seizoen. Voor dit nieuwe seizoen is veel veranderd. Er zijn nieuwe maps, een nieuw personage en aangepaste game-modi.

De vier nieuwe maps behoren tot de meest gedetailleerde in de game tot nu toe. De mappen zijn alle vier gekoppeld aan een game-modus. Zo hoort bijvoorbeeld de Temple Ruins-map bij Crystal Assault en China Town is gekoppeld aan de Payload Race.

Yaa is het nieuwe personage en is een atletiek-expert. Ze rent snel door de levels heen met een wapen met ammo dat op de wind is gebaseerd. Ze heeft twee ultimates. Bij de eerste, Breezeblast, verandert ze in een onoverwinnelijke tornado die vernietiging zaait als ze door de vijand heen waait.

Veel game modes zijn aangepast Payload Escort bevat bijvoorbeeld nu twee rondes per pot, waarbij elk team verdedigt en aanvalt. Doordat de potjes onvoorspelbaarder zijn dan eerder, voegen deze aanpassingen een nieuwe strategische laag toe aan de game. Ook wordt verwacht dat er in de toekomst een nieuwe competitieve-modus komt, maar dat is nu nog niet het geval.

De game is beschikbaar op de iPhone en op Android toestellen.

0 reacties op "Seizoen 2 van T3 Arena krijgt veel nieuwe content"