hotness 0
Super Animal Royale Cover
News

Seizoen 7 van Super Animal Royale draait helemaal om gezondheid

Of dat beweert men althans...

Gepost door

Als je een beetje rondkijkt op social media, is het duidelijk dat iedereen geobsedeerd is door gezondheid. Superfoods, drankjes die je energie zouden moeten geven, gezonde recepten die ook nog lekker zouden moeten zijn; voor alles is er een groot publiek.

Dat deze producten vaak niet zijn wat ze op het oppervlak lijken, is een feit. Een feit waar Super Animal Royale mee aan de haal gaat in seizoen zeven van het spel. Hierin draait alles om gezondheid en fitness, met onder andere een nieuw level, nieuwe cosmetics en emotes in de Season Pass en zes nieuwe Lemurs om het geheel een schattig gezicht te geven. De trailer waarmee dit aan de man wordt gebracht, is echter overduidelijk geen zuivere koffie.

Ter ere van de start van dit seizoen, is een drie weken durend evenement vandaag van start gegaan. Tot 18 april kun je de Super Bilby Bunny, Super Tailed Frog en Super Chipmunk verzamelen terwijl je op speciale cosmetics en eieren jaagt. Deze kun je vervolgens tentoonstellen met de nieuwe Photo Booth, waarmee je niet enkel stilstaande beelden kunt maken, maar ook gifs en MP4's. En daar de game free-2-play is, is er niets wat je belemmert om daarmee los te gaan.

0 reacties op "Seizoen 7 van Super Animal Royale draait helemaal om gezondheid"