hotness 0
News

Serious Sam 4 krijgt officieel mod support

Gepost door

Wanneer een game op PC verschijnt, duurt het nooit lang voordat de meest bizarre mods ervoor beschikbaar komen. Maar dat je er mods in kunt bouwen, betekent niet dat de ontwikkelaar het wil ondersteunen.

Croteam doet er echter niet moeilijk over en heeft daarom nu officiĆ«le modding tools vrijgegeven voor Serious Sam 4: Planet Badass. Hiermee erkent het de modding community en geeft het ze handvaten om beter uit de voeten te kunnen.

''Modders zijn altijd de ruggengraat van onze community geweest, die Serious Sam-games uitbreidden met gestoorde aanpassingen in alle vormen en maken,'' schrijft Serious Sam 4 project lead Davor Hunski in een e-mail. ''Sommige van de totale conversie mods die we door de jaren heen hebben gespeeld waren absoluut indrukwekkend en hebben onze spellen jarenlang levend gehouden. We kunnen niet wachten om te zien wat de modding community in petto heeft voor Serious Sam 4.''

Zelfs al ben je geen modder, dan nog is dit nieuws voor jou relevant. Met deze ondersteuning kunnen mods immers in de Steam Workshop verschijnen, waardoor elke leek ermee kan spelen. En gemakzucht dient nog altijd de mens.

0 reacties op "Serious Sam 4 krijgt officieel mod support"