hotness 0
Super Mega Baseball 4
News

Speel met de grootste honkbal legendes in Super Mega Baseball 4

Nu met cross-play ondersteuning

Gepost door

In Super Mega Baseball 4 is een game van EA Sports die een iets andere richting op gaat dan dat we gewend zijn van deze studio. Deze game, die honkballiefhebbers zeker zullen waarderen, is vooral een cartooneske versie van de sport die niet al te serieus genomen kan worden. Zo heeft de ene honkballer een grotere knuppel dan de andere (no pun intended).

Het vierde deel is een update ten opzichte van de delen hiervoor. Zo is David “Big Papi” Ortiz de eerste cover athelete en is het de eerste keer dat je kunt spelen met meer dan tweehonderd absolute honkballegendes. Uiteraard kan deze groep niet zonder Babe Ruth, Hank Aaron, Jose Bautista en Randy Johnson, allen sporters die een eigen aparte game verdienen.

"We zijn ongelooflijk enthousiast om Super Mega Baseball 4 samen met EA SPORTS te lanceren en het plezier van visueel-lichtvoetig honkbal naar spelers over de hele wereld te brengen," zegt Scott Drader, Studio Director en Senior Producer, Metalhead. "Met spannende nieuwe community gevraagde functies en content, diepe aanpassingsopties, en een ton van de meest opmerkelijke legendes in honkbal, kunnen we niet wachten tot spelers swing for the fences!!!"

Hier is een lijst met wat je volgens de ontwikkelaars kunt verwachten in deze game:

  • Honkballegendes: Meer dan 200 honkballegendes zijn geïntegreerd in Super Mega Baseball 4, naast het geliefde Super Mega Baseball Speel in een competitie van honkballegendes met teams georganiseerd per tijdperk, of mix dingen met Shuffle Draft, een nieuwe functie waarmee je zowel Legends als Super Mega All-Stars kunt opstellen om een uniek rooster te maken.
  • Nieuwe platformen en cross-play: Super Mega Baseball 4 wordt voor het eerst uitgebreid naar PlayStation®5 en Xbox Series X|S, inclusief alle belangrijke cross-play in Pennant Race en Online Leagues op nieuwe platformen, evenals PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en PC.
  • Belangrijkste verzoeken van de community: Van verbeteringen aan de Franchise modus tot de gloednieuwe Shuffle Draft deckbuilding-functie, tot uitgebreide Speler Traits en een nieuw Team Chemistry-systeem die een nieuwe laag strategie toevoegen; tientallen door fans aangevraagde upgrades - automatische vrije lopen en lopers, twee-weg spelers, uitgebreide bullpens, aanpasbare free agent pools en meer - voegen samen nieuwe gameplay-diepte toe.
  • Klassieke spelerscompetitie: Een gloednieuwe competitie waarin spelers kunnen spelen, bestaande uit een aantal van de grootste namen in de wereld van honkbalfandom, waaronder Jomboy Media, Mighty Goat, Koogs46, Shelfy, Fuzzy en nog veel meer!
  • Vernieuwde beelden: Beleef authentiek, filmisch honkbal met nieuwe camera's, cutscène-animaties en belichting voor een levensechte omgeving in elk stadion.
  • Verbeterde audio: Nieuwe publieks-, voice-over- en foley-effecten geven de audio in de hele game een flinke upgrade, van de thuisplaat tot de tribunes. Bovendien worden spelers ondergedompeld in de geluiden van honkbal met een geheel nieuwe soundtrack met gelicenseerde en originele muziek.

De game komt uit op alle recente consoles en op de PC. Leden met een abbonement op EA Play krijgen een tien uur lange trial om de game uit te proberen.

0 reacties op "Speel met de grootste honkbal legendes in Super Mega Baseball 4"