hotness 20
Baldur's Gate 3 Cover
News

Stemacteurs Baldur's Gate 3 keren graag terug, zélfs zonder Larian

Al hebben ze wel eisen

Gepost door

Stemacteurs Samantha Béart en Tracy Wiles, welke Karlach en Jaheira mochten vertolken in Baldur's Gate 3, staan er voor open om hun karakters nogmaals tot leven te brengen, zelfs als een vervolg niet wordt gemaakt door Larian Studios. Ze komen echter niet zomaar opdraven.

''Laat maar zien wat ze hebben,'' zegt Béart eens gevraagd op de rode loper van de BAFTA Games Awards, waarna Wiles opvolgt met ''Toon me het script.'' ''Het schrijfwerk was zo sterk bij deze,'' vervolgt Béart weer, verwijzend naar Baldur's Gate 3. ''Dus laat me zien wat je hebt Wizards (of the Coast).''

Wiles voegt toe dat ze zich niet voor kan stellen dat ze Jaheira opnieuw moet spelen zonder Ruiarí Moore, de schrijver van Baldur's Gate 3, maar dat ze er wel voor open staat.

TheGamer, die deze vragen aan de actrices stelde, greep ook Neil Newbon bij de kladden, welke we natuurlijk kennen als Asterion. Eens geconfronteerd met dezelfde vraag, liet hij weten dat ''als iemand me een aanbod zou doen, zou ik er zo bovenop springen.''

De reden waarom deze vraag wordt gesteld, is natuurlijk omdat Larian reeds heeft laten weten Baldur's Gate voor nu achter zich te laten. Er komt geen DLC, noch een vervolg, omdat de studio zich wil richten op diens eigen projecten, al is ook gesuggereerd dat het zich beperkt voelde door het 5e combat systeem dat het moest volgen voor de D&D-titel.

0 reacties op "Stemacteurs Baldur's Gate 3 keren graag terug, zélfs zonder Larian"