TASOMACHI: Behind the Twilight onthult, verschijnt volgende week al

TASOMACHI: Behind the Twilight, een driedimensionale adventure-titel van solo-ontwikkelaar nocras werd eerder vandaag onthuld via een trailer op YouTube. En wie gecharmeerd is door de prachtig ogende fantasy wereld kan zich gelukkig prijen, dat het spel al volgende week verschijnt.

Ja, je leest het goed. Dit magische avontuur mag je deze maand nog verwelkomen via Steam of Good Old Games. Vanaf 14 april om precies te zijn. Vanaf die woensdag kun je dungeons en tempels verkennen en prachtige vergezichten aanschouwen als Yukumo, een verkenner wiens schip is neergestort. Verwacht echter geen standaard dungeon crawler of action-adventure-taferelen. In een persbericht laat een vertegenwoordiger van de Japanner immers weten dat het spel geen combat bevat, maar draait om het repareren van je schip, zodat je hiermee weer nieuwe gebieden kunt verkennen, waaronder bergtoppen en prachtige tuinen vol kersenbomen.

Het idee van TASOMACHI is dat je als speler tot rust komt. Daarom is jouw einddoel om je huis in het dorp van de Nezu Tribe, een katachtig volk waarbij je bent neergestort, op te leuken met cosmetische items, terwijl je jezelf ook een nieuwe outfit aanmeet. En dit geheel wordt begeleid door een soundtrack van Ujico*, een vrij bekende Japanse artiest.

''Ik geniet ervan om 2D en 3D art voor mezelf en andere te maken, maar voelde de behoefte om mezelf en de pracht van de wereld uit te drukken, hetgeen ik enkel kon doen door mijn eigen videogame,'' aldus nocras. ''Ik heb tevens het gevoel dat de wereld onterecht de collect-a-thon platformer heeft verlaten, en ik wil dat genre terugbrengen met prachtige visuals die hetzelfde gevoel van melancholie en vreugde terugbrengen die ik voelde in mijn jeugd.''

We zijn heel benieuwd of het gaat lukken.
 

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner