hotness 0
The Elder Scrolls VI Cover
News

The Elder Scrolls VI laat nog ruim vijf jaar op zich wachten

Dit zou de game mogelijk naar de volgende generatie verschuiven

Gepost door

Toen The Elder Scrolls VI in 2018 werd aangekondigd, werd al duidelijk dat de game zich nog in een heel vroeg stadium bevond en dus nog even op zich zou laten wachten. Ondertussen zijn we echter vijf jaar verder en fans denken daarom dat een reveal niet lang meer op zich zou laten wachten.

Wie die hoop had, kan deze beter laten varen, want tijdens de hoorzitting die nu gaande is vanwege de overname van Activision Blizzard door Microsoft, is duidelijk geworden dat de game nog lang niet klaar is voor release.

Specifiek werd tijdens die hoorzitting gevraagd op welke platformen TES6 zou verschijnen, daar het een serie is die bijna net zo groot is als Call of Duty en dus enige indicatie zou kunnen geven voor Microsofts toekomstplannen. Het antwoord dat werd gegeven, was niet wat werd verwacht.

Phil Spencer, CEO van Xbox, liet weten dat men nog geen antwoord op deze vraag heeft, aangezien de game nog veel te ver weg is. ''We hebben het over een game die nog meer dan vijf jaar van ons verwijderd is,'' antwoordde hij. Dit betekent niet enkel dat we nog een hoop geduld moeten hebben, maar ook dat de game mogelijk pas op de volgende generatie consoles verschijnt. Ouch.

0 reacties op "The Elder Scrolls VI laat nog ruim vijf jaar op zich wachten"