hotness 14
The Invincible Cover
News

The Invincible wordt na nieuwe update een beetje sneller

Dit en meer op verzoek van de community

Gepost door

First-person walking simulator The Invincible heeft een nieuwe update gekregen die niet enkel content aan de game toevoegt, maar ook enkele kritiekpunten van de community adresseert, met name op het gebied van de langzame momenten.

Nadat de zogenaamde Voyager Update geïnstalleerd is, zal Yasna zich sneller verplaatsen in bepaalde secties van de game die spelers ervaarden als traag of te lang. Deze versnelling varieert van locatie tot locatie en kan een stevige powerwalk tot een rustig sprintje zijn.

Deze versnelling is fijn voor wie de game opnieuw wil gaan spelen en de extra slides wil vinden die Starward Industries met deze update daaraan heeft toegevoegd. Of misschien wil je liever genieten van de omgeving? Dat kan nu beter dankzij de wijdere FOV-optie en de dynamische camera tijdens het tijden met de rover. Dit is bovendien niet alles, daar men in het persbericht hint naar meer nieuwe content.

Heb jij The Invincible nog niet, maar ben je door dit nieuws wel geprikkeld? Dan zul je allicht blij zijn om te horen dat de game ter ere van de update 33% is afgeprijsd op Steam. Je betaalt hierdoor maar € 20,99 ervoor, in plaats van € 29,99.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "The Invincible wordt na nieuwe update een beetje sneller"