hotness 0
Isonzo Cover
News

Trek naar Italië met de nieuwe map van Isonzo

Kunnen de Italianen ditmaal wel winnen?

Gepost door

WW1 shooter Isonzo mag in het kader van diens Caporetto-seizoen een nieuwe gratis map verwelkomen. En niet geheel verrassend draait deze om de slag om Caporetto, ook wel bekend als de twaalfde slag om Isonzo.

Dit slagveld brengt ons naar Italië, waar in het verleden de Italiaanse troepen in no-time honderd kilometer van de frontlinie verloren aan de Duitse-Oosterijkse-Hongaarse alliantie. In deze Offensive map krijg jij de kans om de geschiedenis te herschrijven en de moffen af te slaan, al zal dat natuurlijk niet makkelijk worden. Net als andere maps in Isonzo heeft men uitgebreid onderzoek gedaan naar de slag, om zo de omstandigheden zo goed mogelijk na te bouwen, dus verwacht niet snel de overhand te krijgen.

''De release van het eerste deel van het Caporetto-seizoen vandaag markeert de eerste stap in de belangrijkste gevechten van het Italiaanse front naar Isonzo te brengen, naast de toevoeging van Duitse troepen die we beloofden bij launch,'' aldus Creatieve Director Jos Hoebe. ''De Caporetto map is een grootst, gelaagd slagveld, en zoals spelers kunnen zien op onze roadmap, kunnen ze uitkijken naar meer, met elk seizoen die drie nieuwe gratis updates naar het spel brengt.''

Ter ere van deze release kun je nu op Steam 20% besparen op de game en de Deluxe Edition, en 10% op de DLC. Uitzondering hierop is de Royal Units Pack, welke de Duitse factie verder uitbreidt en tegelijkertijd met deze map is verschenen.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Trek naar Italië met de nieuwe map van Isonzo"